Dag full av glädje och stress

Vaknade hemma på landet imorse klockan 09.00 och sedan dess har hela familjen jäktat runt och fixat för att uppvakta Tobias. Vi har hämtat massa blommor, lagat massa mat, fixat iordning oss, skrivit fina kort, socialiserat med släkt och vänner, tagit kort och lyssnat på Studentsången framförd av 2 visselpipor. Det har varit jättekul men nu är jag helt slut! Skulle egentligen myst med gamla gymnasieklassen idag och imorgon, men det krockade med studenteriet så jag åker till dem tidigt imorgon istället.

Igår var jag, Tobias och mamma pinsamma... När det är skolavslutning här i Lkpg så samlas alla i Trädgårn. Jag har 2 syskon som gick ut åttan respektive nian och de befann sig självklart där. Mamma skulle hämta dem på kvällen men tyckte att det skulle vara intressant att ströva runt lite bland fjortisarna innan dess, jag och Tobias var snabbt på iden. Så vi gick runt och studerade småbarnen och skämde ut mina syskon såklart, haha. (Till vårat försvar var det massa andra "gamlingar" på plats).
Roligaste kommentaren: På gräsmattan låg en kille och en tjej som rullade runt och hånglade på. Helt plötsligt utbrister tjejen: Du kysste mig och tog mig på pattarna samtidigt, usch! Vi kunde inte annat än asgarva, tänk vad de har att lära sig de små liven.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0