code red (hot chili nuts)

Nu har jag borstat tänderna. Inte en gång, inte två gånger, utan tre gånger. Plus att jag tuggar frenetiskt på 2 tuggummin. Varför då? Jo för att jag har ätit lite av Hemköps Chilinötter som gör att man får en irreversibel löksmak i munnen. Riktigt äckligt kan jag berätta. Måste nog byta tuggummi nu..


Energikick!

Och då pratar jag inte om energidrycken som fortfarande står och väntar på mig i kylen. Har inte vågat dricka den. Det står ju en varning till koffeinkänsliga personer och jag hör helt klart till den kategorin av människor. Nej, här handlar det om musik! Timbaland/Fall Out Boys - One & Only. Försök att inte dansa rumpan av dig till den. Det går nämligen inte. Yeah!

Lunchnöje

Jag tänkte göra en del 2 på vad som händer under mina tentapluggdagar. Så var var vi? Jo jag har satt mig och börjat plugga. Runt klockan 12 börjar jag laga lunch. Runt 13 kommer sambon hem. Då äter vi lunch ihop och tittar på Gossip girl. Detta är en riktigt fjantig teveserie som baseras på böckerna med samma titel. Huvudpersonerna är bortskämda 17-åringar på Manhattan och man får ta del av deras gigantiska problem gällande pojkvänner/kläder/jobbiga mammor. I vanliga fall skulle jag nog inte stått ut med dem, men efter en förmiddag med näsan i böcker är det ett välkommet avbrott.

Spola tillbaka tack

Skuttar upp ur sängen, solen lyser som en galning. Glad och nöjd med livet sätter jag mig och äter frukost. Surfar runt lite och hamnar till slut på Shopbop. Det dröjer inte länge tills jag är fast i klorna på shoppingmonstret som säger "en såndär måste du ha, den där var väl fin, hur har du klarat dig utan en sån?" Så nu sitter jag här och känner mig tom. Egentligen borde jag gömma plånboken och låsa in mig i lägenheten så att inget dumt händer.

"Anger ball"

Ikväll går världens bästa film på teve! Alla ni som betalar tevelicens (hahaha) kan med gott samvete slå på ettan klockan 22 och njuta av Ryan Philippe i blått hår, Angelina Jolie i rött och en alltid lika charmerande Sean Connery och många fler. Sex lektioner i kärlek heter filmen, har den till och med inspelad på VHS hemma i Linköping. Så bra är den!

Ännu en dag

Gå upp, slänga på sig något riktigt fult, otvättade håret upp i en tofs, glasögon på, äta frukost, läsa bloggar och sedan släpa sig över till högen med papper och böcker. Så har det sett ut nu i 4 dagar.
Men ikväll blir det andra bullar! Ett litet födelsedagsbarn, en älggryta och gott vin. Jag längtar..

Att göra en "Frida"

Alltså att baka i stället för att plugga. Små brödbullar med dinkel/rågsikt/vetemjöl fyllda med torkad frukt har jag skapat. Men allt kan ju inte vara rosa moln och regnbågar. En fara med den torkade frukten är att när du precis tagit ut bullarna och bara ska knacka dem i botten för att se om det låter ihåligt (då vet man att de är klara) kan man råka knacka på ett 225-gradigt plommon varvid jättevarm frukt fastnar på ditt finger. Detta resulterade i en första gradens brännskada på mitt stackars finger. Lite ont gör det. Dessutom är jag alldeles ensam så jag har ingen att klaga för. Tur att jag har er!

Tillägg: Vilken mysig reklam jag har fått på min blogg. Livmoderhalscancer. Ja det är farliga grejer. Fås t.ex. av ett virus vid oskyddat sex. Så tänk på det alla små singlar.
Tant Therése säger: Använd kondom!


Girl gone wild?

Hittar mig själv tuggandes på en flourtablett lyssnandes på en remix-version av Shirley Clamps Att älska dig. Funderar en stund på om jag blivit knäpp. Bestämmer mig för att i så fall är det rätt gött att vara crazy och fortsätter digga schlagerdunkandet.

jag ska bara..

..rekommendera Ingrids Corner of your heart också.
Problemet med de här låtarna är att när man "youtubar" (har Språkrådet godkännt uttrycket googla så kan man säga så också) dem så kommer en massa Grey's scener upp, det kanske ni inte vill se? Därför får ni se på Lost. För det är det väl ändå ingen som följer? Håller det fortfarande på förresten? Hur länge kan man köra en teveserie om en ö egentligen? Babblar jag när jag är för trött? Ja. Godnatt. Oj nu slutade det nästan att regna. Tyst var det. Shhh på mig. Nattinatt.

Musik musik musik

Vill man få musikinspiration rekommenderar jag Grey's (aka doktor Grå) eller Cold Case. Grey's för nyare band och Cold Case för gamla klassiker. Till exempel Sarah McLachlan - Angel. Den tjejen är läskigt bra.
På sjukhuset är det just nu Perisher-mani, riktigt riktigt bra är Come Out Of The Shade och ännu bättre är nästan Best Friend, varning: se till att ha någon att krama på när du lyssnar på den. Meiko - Reasons To Love You är så mysig att tekoppen flyger in i handen och filten kastar sig över dig. Lite mer girlpower hittas i Feist - My Moon My Man. Nu lutar jag mig tillbaka och letar efter trötthet till Ingrid Michaleson - Keep Breathing.


Sökes:

Jag vill göra något galet! Sambon berättade precis om en kille som samlade pengar i ett år för att åka och se Daft Punk i New York. När man ser det här önskar jag att jag gjort samma sak. Tyvärr har jag inga uppslag. Vid höstdepressionen och en samtidig tenta-stress vill man helst lägga sig under ett duntäcke och filosofera.
I dag har jag i och för sig pluggat noll, istället blev det en runda på stan.
Resultat: Mackorna på muffins m.m. är fyllda med frön och sjukt goda, hittade äntligen ett snyggt svart läderfodral till min ipod-älskling, ett par vantar från fancy fanny och en liten inflyttningpresent.
(Det är mitt fel att det regnar. Påpekade i morse att det är jättekonstigt att det inte regnat på typ en månad. Nu regnar det. Massor. Kul att gå till jobbet då.)

Det är jag som är Tjockis

Idag känner jag mig tjock och sådana dagar äter jag chips. Motsägelsefullt jag vet. Nu ska jag titta på Ratattoi.. ja ni vet vilken.

Knäppgök

I takes a fool to remain sain

Varför?

- Har inte Idol-Christoffer håret uppsatt på Fredagsfinalerna, såå mycket snyggare!
- Säljer Nelly.se "Fashion Palestina"-scarfar? Är det fashion att öppet visa avsky mot Israel?
- Är blåbärssoppa så gott?
- Är jag hemma och äter popcorn istället för att röja på Styrbord Babord??

A nice surprise

Kvällens bästa överraskning: Originalfilmen Hairspray på tvåan. Hur härlig som helst!

Min bästa vän

Summeringen
Särskilt i tentatider. Att lista upp, samla ihop och få en överblick är på nåt sätt lugnande.
Men självklart är det inte bara leverns funktioner och magens körtlar i punktform som glädjer mig. Att hitta en blogg som utvärderar restauranger och cafeér i Göteborg gör mig minst lika lycklig!

Ångestattack

  • 13 dagar kvar till tenta
  • 50 föreläsningar att gå i genom (!)
  • = 4 föreläsningar/dag
  • Och sen ska det gärna fastna i lilla huvudet också..

The Perishers - My Heart (cred: Frida)


Bara 68 dagar kvar..

Till nyår alltså. Ingen panik. Eller? Jag har inga planer, ingen klänning men ett mysigt arbetspass dagen efter. Thank you ICA...
Planerna är lite svårt att göra något åt just i denna stund. Klänning däremot är inga problem. Kanske en liten grön en?  
(Nelly)

En bild säger mer...

image185
Om 2 veckor är det Tacksittning med kändistema.
Vår kändis har en hy med otrolig lyster, muskler av stål och alla i hela Hollywood vill ha honom.
Vi kommer att vara så sjukt snygga! 
För vem klär inte i guld-glittriga leggins?

Att fly verkligheten

När jag känner "Naeh, nu skitar jag i allt" så hamnar jag allt som oftast framför datorn och mina fingrar skriver av sig själva w-w-w.p-e-o-p-l-e.c-o-m. Vips så är alla jobbiga tankar som bortblåsta och viktiga frågeställningar som "Asså, herreguuud hon måste verkligen vara gravid", "Skaffa dig en stylist eller gå naken!" eller "Shit, vad fräsch hon ser ut" fyller mitt huvud. Efter ungefär en kvart är jag sedan redo att ta tag i mitt eget glamorösa liv.

Jag "stegräknar" dig!

Din beställning:image184
Produkt: Budget Stegräknare med Kroppsfettmätare
Antal: 5

De på stegraknare.se kommer tro att jag är värsta tjockisen som behöver 5 stycken räknasteg-manicker. Fast egentligen är jag ju bara en riktigt omtänksam typ som vill mina vänner väl. Uppskattning kan visas på många sätt. Jag väljer att säga det med en stegräknare.

Snart är det bara att börja gå, Paris är vårt första gemensamma mål!


Uppassad

Jag trivs alldeles utmärkt med att sitta placerad i soffan och titta på Formel 1 medan det springer runt en liten tomte och fixar mat. Potatismos och falafelbiffar, man tackar.
Idag har jag spenderat 100% av min tid i lägenheten, 50% pluggandes framför datorn. Sen råkade jag titta på Shrek the third också. Jag vet inte varför men Shrek når inte in i mitt hjärta..


Mmm..

Aretha Franklin - Share Your Love With Me

Lördagskväll i punktform

  • Var? Bliss
  • Vilka? Jag och 2 snygga blondiner
  • Varför? Drinkkväll
  • Hur var det? Snygg inredning, bra latino/house-musik, trevliga/kunniga bartenders med matchande skjortor.
  • Mest oväntade? Främmande kille kommer fram till mig och säger "Hej, här sitter du och ser törstig ut". Som tur var hade jag slängt ett öga på bartendrarna och visste att det var en av dem.
  • Kvällens drinkar? Jag bad om en drink med grapefruktjuice och fick en Sea Breeze (fast med en twist bestående av Vodka Apple), ena blondinen bad om en drink med mörk rom och cointreau och fick nånslags Lunchberg Lemon variant och den andra bad om en fruktig drink med gin och fick nåt spännande med vindruvor och grejer.
  • Betyg? 4/5

Ett nej är ett nej är ett nej

Så fort det står Ica på mobildisplayen ökar min hjärtfrekvens. De samtalen är aldrig trevliga. Inte i dag heller: "X är sjuk, kan du jobba för henne 15-22 idag?" Nej, jag är upptagen. Min upptagenhet består i och för sig i pluggande och sedan drinkkväll på Bliss. Men är det en dålig orsak? Har man planer så har man. Tillslut var det bara jag kvar av hela arbetslaget som "faktiskt egentligen" kunde jobba (de andra var på bröllop, i london m.m.). Jag stod kvar vid mitt nej. (Till mitt försvar är det första gången jag säger nej när någon är sjuk.) Så nu får chefens son ta det mysiga lördagkväll-passet. Stackarn. Jag hade lite dåligt samvete ett tag, men det försvann med en chokladbit.

Backflash

Top ten @ ten, Avril Lavigne på MTV. Nummer 7: I'm with you.
En hel massa ovana känslor slår emot mig när jag hör låten. Måste ju vara hundra år sedan jag lyssnade på den? 2002 visar det sig. Hmm, ettan på gymnasiet alltså. Tänk så mycket som har hänt sedan dess.

Bloggandes från skolan

image183
Bild som kommer upp då du söker på uterus. Rolig om du är på rätt humör.

Halleluja!

Wohoo! Jag kommer inte att bli blind! För 2 dagar sedan började mitt ögonlock göra ont. Tyvärr har jag läst om alldeles för mycket sjukdomar för att inte tro att det var något allvarligt. Efter att ha konstaterat att jag inte hade glaukom, ögoninflammation eller något liknande var det enda alternativet cancer. Ja en tumör bakom mitt öga. Helt klart..
Men nu har den kommit! Vageln! Yes! Nu är bara frågan om man får ha linser när man har en vagel? Det är ju rätt elakt om jag ska behöva ha ont i ögat och samtidigt ha glasögon på näsan? Vi får se om det sunda eller utseendefixerade jag-et som vinner imorgon.


Tystnad. Tagning.

Mycket folk på spårvagnen när jag var på väg hem. I mitten av vagnen stod en tjej med ett par lite bagy Replay-jeans. Jag noterade att hennes ass såg bra ut i jeansen. Det tyckte tydligen killen framför mig också och tog fram sin mobil och filmade henne. Haha.


Insnöade apotekarstudenter?

[23:17:05] Therése skriver: jag kan inte sluta äta toffifee.. hjälp :)
F skriver: haha... duu.. om vi säger så... jag har slutat räkna hur många biscottis som försvunnit sen i söndags....
T: okej, men vad ska man skylla på?
F: hormoner kanske ;)
T: haha, där satt den!
T: chokladsuktande hormoner helt enkelt..
F: haha
F: finns nog hela månaden tror jag
T: essentiella chokladmolekyler :)
F: haha... jaaa... vi kanske skulle bli forskare vi
T: på choklad! mums!
F: fast näe du... då skulle man bli en boll.......
T: tänk så bra världen skulle vara om alla åt lite mer choklad och blev snälla och glada :)
F: hihi... jaaaa.... kanske skulle skriva det som en indikation på det: för dummisar :)
T: haha
T: kontraindikation: du åt precis en ask toffifee du behöver inte en till

Yes

Stureplansprofilerna ska äntligen slängas in i fängelse. Grattis till den stackars tjejen!


Soptippen nästa

Jackan var ej bra. Det kändes (och lät) som om jag dragit en svart soppåse över huvudet. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Så det blir en oktober med hysterisk jack-jakt.

Hej och hå

image182En Elle senare (man får lite extra tid på morgonen då man börjar en timme senare än vad man trott) har jag hittat min nya vinterjacka. Jag vet (!) att jag har sagt att jag inte ska köpa någon ny, men när jag tog på mig förra årets skepparkavaj kände jag bara: Nej... Så kan det gå. Nu siktar jag på en svart lång lite sportig kappa från Monki. Tänkte ta mig till deras butik efter dagens föreläsning. Håll tummarna.

Nice

Efter en liten vända på stan blir det nu lunch (matvete med fräst purjo, bacon och champinjoner) och nya Elle. Sen lite jobb. Jag har det nog rätt bra tror jag.


Skäms

(blev ingen Idol i går heller och sitter nu och tittar på klippen på tv4.se)

Nånstans inom mig bor en blond fjortis. En liten blåögd flicka som lätt låter sig imponeras. Det är inte lätt att locka fram henne men det lyckas Idol-Mattias med. Hans låtval Your Song och hans något boyband-lika yttre är så uppenbart riktat mot småtjejer som tar upp sina rosa bling-bling mobiler och skickar sms-röster som deras föräldrar i slutändan kommer att betala för.

Öron(lördags)godis

Like Love - Love
Leona Lewis - Bleeding Love

Sitter och småpluggar. Rödvinshuvudet är inte alls lika illa som jag trodde. Om 1,5 timmar börjar jag jobba. Om den här dagen var en färg skulle den vara gråbeige = totalt intetsägande. Kanske behövs sånna dagar också?

Fröken Duktig..

..valde att gå hem i stället för att följa med ut på Avenyns alla äventyr. Fylld till brädden av hamburgare, kladdkaka, brieost och rödvin sitter hon nu och tittar ut över lägenheten. En lägenhet där det på soffbordet står 9 tomma ölburkar och 11 ölflaskor. Sambon och hans vänner har nämligen varit här och socialiserat. Hoppas verkligen att denna uppoffring för att jag vaknar pigg som en mört i morgon..


Att dra sitt strå till stacken

Här är den! Arbetsplats-annonsen för att gå runt på ICA-butiker och kolla att de verkligen kontrollerar leg på alla under 30 år som köper öl och tobak. På grund av egen erfarenhet så hat...tycker jag mindre bra om denna yrkesgrupp. Idén är jättebra, butikerna måste hålla koll på att de inte säljer till minderåriga. Det är Ica's kontrollgräns på 30 år som är helskum. Rätt slappt jobb också.


It's a mad, mad world.

"...detta inkluderar aktiviteten i de accessoriska manliga könsorganen och utvecklingen av manliga sekundära sexkarakteristika."

Den där meningen skrev jag ned för 2 sekunder sedan. Helt allvarlig, inget fnitter. Inte ens ett leende, utan bara pam, pam, pam. Jag har alltså med mina egna fingrar satt ihop de ord som står där. Om jag för 7 år sedan hade fått se den meningen och vetat att det var detta som väntade mig hade jag nog gjort något dramatiskt, typ hoppat av naturlinjen och blivit frisör. Hjälp. Vad händer med mig?


Santa Baby..

image181Santa Baby,
I want a "bracelet" and really that's not
A lot
Been an angel all year
Santa Baby,
So hurry down the chimney tonight

Undrar hur snäll tomten tycker att jag har varit det här året? Jag har nämligen hittat en julklapp som skulle göra mig såå glad. Ett litet armband från Hermès är jag väl ändå värd? Till och med tomten och hans nissar måste ju veta att dollarn just nu står väldigt lågt och att 3000 svenska kronor därför är ett klipp!

Una sera bella!

Opera - teaterpjäs med genomförd, enhetlig hand- ling, vars ordpartier (helt l. till största delen) sjungas l. reciteras till orkesterackompanjemang o. i vilken musiken utgör den väsentligaste delen.
Göteborgs Operan - Operahus i Göteborg, beläget vid Göta älvs strand.
Barberaren i Sevilla - är en komisk opera i två akter med musik av Gioacchino Rossini och libretto av Cesare Sterbini, efter Beaumarchais ursprungstext om den sevillanske frisören Figaro.
Italienska - romanskt språk som talas av ungefär 70 miljoner människor, varav de flesta i Italien.
Chokladmuffins - portionsbakverk baserat på bakpulver, förekommer i såväl söta versioner (vanligast i Sverige) som matbrödsvarianter (i bl.a. England). Smeten påminner om sockerkakssmet och kan smaksättas på samma sätt.

Hysteri

image180Det började för kanske 4 (?) år sedan med små söta rosa band som skulle sättas på kavajslaget. Fortsatte med lite glittrigare broscher. För att i år explodera i cornflakes-paket, nagellack, toppar, paraplyn och jag vet inte vad som vid inköp ger en liten peng till bröstcancerforskningen. Allt sammans verkade lite väl mycket tills jag fick ett brev från Resurs Bank (det här är verkligen droppen som får bägaren att rinna över). Där de ville att jag skulle skaffa mig ett bankkort med kredit på 20 000kr. Och samtidigt stödja bröstcancerfonden. Om de tror att jag skaffar ett kreditkort bara för att det är en liten rosa grej på den tror de fel. Vill man skänka pengar kan man väl göra det utan att behöva få ett kort/paraply/sminketui på köpet? Måste man skylta med att man är "duktig" och skänker pengar?

Husmorsknep

Mina stackars röda lack-klackskor har länge fått ligga och damma i hallen. De är supersöta men fler och fler svarta märken har kommit dit när jag trampat på mig själv eller slagit ihop skorna. Jag har skrubbat, suddat och fixat men inget har funkat. Så i dag fick jag en idé (en riktig glödlampeidé), sprang ut i badrummet och hämtade...tada.. aceton! Det svarta försvann lätt som en plätt och lämnade allt rött. Jag är så glad! I morgon blir det röda skor på fötterna. Jippie!


Girlyliscous

Fick idag ett mejl från en fellow bloggerska med titeln Rosa Bandet som innehåll diverse bilder på temat "Om kvinnor kontrollerade världen". Riktigt underhållande.
Den här var helt klockren, precis så här låter det i mitt huvud när jag kör!
image179

Bomsi, bomsi

Alla nostalgiska NVxA-re från Berzan kanske minns en viss blond herre som underhöll oss med denna på mattelektionerna? Ah, dessa minnen!


CD is back!

Craig David, min snygga tonårsförälskelse är tillbaka. Men oj vad gammal han har blivit! Rent teoretiskt borde jag åldrats lika mycket. Usch. Det finns en liten skillnad bara. På de åren som gått sedan vi sågs har han bott i gymmet och blivit en biff.
Skillnaden: jag har blivit ännu biffigare! Haha. Bara skojsade lite, jag är en degklump. And proud of it!

Hellre rik och frisk än fattig och sjuk

Jag vill inte riktigt erkänna mig sjuk men när det enda man orkar göra är att ligga på soffan, sova, titta på teve och äta choklad så är nog något fel nånstans i kroppen.
Snart måste ett svårt beslut tas. Dr Phil eller Oprah Winfrey? Livet som soffpotatis är inte lätt.

Mot fattigdomen

Jag kommer aldrig någonsin bli miljonär. Det finns alldeles för mycket fint där ute som ropar mitt namn..image178
image177










(Nelly.se)


Marabou, Anton Berg, Lindt...

När en flickvän är i en viss period av månaden är det hennes pojkväns uppgift att alltid ha choklad hemma. För när den stackars tjejens craving kommer så är det inte ett stilla snöfall, det är en lavin av chokladsug! Jag har tydligen inte uppfostrat min sambo tillräckligt väl.. Ingen choklad så långt ögat kan nå. Då är det tur att man kan ta saken i egna händer. I min ugn bakas nu kolakakor med en touch av kakao. Ett steg närmare att se ut som en boll.

Boktips som lättar samvetet: Why Women Need Chocolate

Suck

Bomull i huvudet, snörvel i näsan, värk i hela kroppen...

Idolfeber?

Just nu är mitt liv lite för spännande. För varje ny sida jag surfar in på, hörn jag rundar eller samtal som startas runt mig är jag livrädd. Hjärtat slår fortare, musklerna i kroppen är på helspänn. Rädd för att hela min söndagsförmiddag ska totalförstöras. Att gå in på någons blogg är som att spela på lotto, vinst eller förlust, inget mellanting. Lovisas blogg är t.ex. bannlyst just nu. Det är nämligen så att jag dissade Idol i går. Alltså har jag ingen aning om vem som har åkt ut. Imorgon klockan 11 ska jag sätta mig framför teven och låtsas att ingen annan heller vet.
Mardrömsscenario: Att jag i morgon vid frukost utan att tänka mig för surfar in på expressen/aftonbladet och får svaret kastat rakt i ansiktet.

Watcha doin'?

Idag har jag:
- blivit bjuden på äppeldessert av ICA Focus sötaste lilla kock
- spenderat 1 timme flanerandes i samma butik med underbart sällskap och handlat hela 8 varor
- tittat på alldeles för mycket Sex and the City (källor säger att det börjar påverka min personlighet)
- pluggat lever/tarm-sjukdomar
- varit väldans seg, inte bakis, utan seg

Nu ska jag få i mig lite energi i form av mat. Örtkryddade potatishalvor, kycklingvingar (jippie) och Kesella Feta och oliv blir det. När katten är borta... Sedan ska jag träna på att vara alldeles, alldeles ensam en lördagskväll.


Kluven

Just nu känner jag mig fysiskt och psykiskt förvirrad.
Jag kan inte bestämma mig om jag är trött eller pigg, mätt eller hungrig, illamående eller inte, frusen eller varm.. Jag känner mig lite off helt enkelt. Hoppas att lite tillpiffning fixar biffen.

Vulcano Thereso

image176
Snart, snart, snart får jag ett utbrott. Pluggar och sambon lille sitter i soffan och spelar tevespelet Guitar Hero i hörlurar. Det resulterar i att skarpa knappande ljud hörs ca 3 ggr/sekund. Jag försöker dränka knappandet med lite mysig Hans Zimmer-musik (närmare bestämt Holiday-soundtracket). Men det funkar inte. Gah!

Upplysta amerikaner..

image175Sitter och väntar på att maten ska bli färdig. Jag är hungrig som ett djur!

Surfar lite och tittar samtidigt på Navy CIS. Nyss skuttade det förbi en blond joggingtjej iförd en färgglad träningsbh. Hon berättade att hon var svenska. Sedan sa hon "Ciao" och fortsatte springa. Finn ett fel i den scenen.

Har storshoppat på Lindex idag. Det händer inte varje dag direkt. Underkläder och en klänning till morgondagens födelsedagsmiddag fick följa med hem.

Skrämmande fakta

Idag firar vi Kanelbullens dag, detta uppmärksammar jag genom att publicera:

Saker du längtat efter att veta om en Kanelbulle
- Stora intag av Kanelbullar kan ge leverskador.
- Stort intag under lång tid kan ge fetma, pga att kanelen gör att dina muskler inte bryter ned något fett.image174
- Räknas som afrodisiakum.
- Så klart kan många många Kanelbullar ge cancer.
- Doften av nybakade Kanelbullar döljer mögelstank.
- GP ger bästa betyg till Pågens Kanelbullar och sämsta till Kållebagarn's
- Det finns ett café på Manhattan som heter Fika och som serverar just Kanelbullar.
- "Livet, ja hela universum finns i en Kanelbulle!" (påstår kanelbullensdag.se)

Nu hoppas jag bli bjuden på en Kanelbulle idag. Jag har liksom använt ordet Kanelbulle 10 gånger redan.

Okänslig?

(Man lär sig mycket när man läser om kvinnans reproduktion)
"Många kvinnor lär sig känna hur livmodertappen förändras under cykeln och ungefär hälften kan känna hur dess position förändras. Tyngdkänsla i bäckenområdet och mjukare bröst är andra tecken på den fertila perioden."

Ehm, nu känner jag mig som en dålig medlem i det kvinnliga laget. Jag har då aldrig känt hur min livmodertapp rör sig. Är det en långsam kittlande känsla eller kanske en stöt när allt flyttar sig på en gång? Tyngdkänsla i bäckenområdet.. va? Hur menas det då? "Shit vilket heavy ass jag har idag" Eller?

Bad nykterist!

Sade senast i dag på lunchen att jag ska bli nykterist. Och då inte absolutist utan bara "inte mer än 3 glas vin"-nykterist. Jag har nämligen upptäckt hur skönt det är att vara obakis på söndagar.

Nu har jag dukat upp lite mys för att titta på House. Digestivekex, en camembert och.. ett glas vitt. Rimmar kanske lite illa med dagens uttalande. Men gott ska det bli!

Förklaringar

Scenarion
- Ringer och klagar för mamsen om mitt jobbpass den 23 dec. Hon skrattar mig rakt i örat. 
- Ringer och berättar för samma person att vi tyvärr inte kommer hem i helgen. Nehepp, säger hon utan minsta nedstämdhet i rösten. Hon lät nästan glad.
Vad har hänt?
1. Hon har börjat äta antidepressiva.
2. Min mamma tycker inte om mig...


Orättvisor

  • Min ICA-chef tycker att jag ska jobba till 22 dagen innan julafton. Detta kommer innebära att jag kommer till min hemstad klockan halv 4 natten innan dopparedan. Aldrig. Antingen får någon som faktiskt bor i Göteborg ta passet eller så slutar jag. Punkt.
  • Mina söta klasskamrater verkar inte behöva varken vila eller mat. Idag röstade de så att vi istället för lunch fick en mysig 4-timmar-i-sträck-föreläsning. Tack.
  • Här har jag lite sent kommit på att herr Schulman är rätt rolig. Vad händer då? Jo han slutar blogga. Inte för att det skär i mitt hjärta precis. Jag bara suckar och raderar honom från mina favoriter.

Något som faktiskt gör mig glad är att min sambo kommer hem från jobbet tidigare för att få tillbringa mer tid med mig. Stjärnor och nyponsoppa (min ledsen/sjukmat) hade han med sig också. Söt!


RSS 2.0